Doorzoek de website

Florijn Bedrijvenloop

Op 8 januari 2022 wordt voor de 4e keer de Florijn Bedrijvenloop georganiseerd. Op 8 januari kun jij samen met je favoriete collega's deelnemen aan de Florijn Winterloop in jullie bedrijventeam!

Schrijf je in!

De 4e Florijn Bedrijvenloop

Op 8 januari 2022 wordt voor de 4e keer de Florijn Bedrijvenloop georganiseerd. Je kunt op 8 januari samen je collega's in een bedrijventeam lopen. De inschrijving opent op 1 oktober. Vanaf die datum stellen we jullie ook in de gelegenheid te trainen als voorbereiding op de wedstrijd. Het deelnemen aan en trainen voor de Florijn Bedrijvenloop zorgt naast een prima onderlinge sfeer ook nog voor vitale en fitte medewerkers die vol energie zitten.

Het logo van de Florijn Bedrijvenloop.

Het logo van de Florijn Bedrijvenloop.

De bedrijvenloop is toegankelijk voor bedrijven, maar natuurlijk zijn ook scholen, verenigingen en maatschappelijke organisaties welkom om als team deel te nemen aan de Florijn Bedrijvenloop. Samen met minimaal 3 en maximaal 5 collega’s vorm je een team dat aan de 5- of 10-kilometer van de Florijn Winterloop deelneemt. Meedoen kan iedereen: mannen, vrouwen, oud en jong, goed getraind, wat minder getraind; iedereen kan in één team.

Het team van Van Heugten.

Het team van Van Heugten.

De tijden van de eerste 3 aankomende lopers per team worden bij elkaar opgeteld waarbij het team met de gezamenlijk snelste tijd zich een jaar lang winnaar mag noemen van de Florijn Bedrijvenloop!

Natuurlijk geldt ook voor de Florijn Bedrijvenloop dat meedoen belangrijker is dan winnen.

Een team bestaat dus uit minimaal 3 en maximaal 5 lopers. Het is toegestaan dat een aantal externe relaties onderdeel vormt van dit team.

Het aanmelden van teams gaat online. Ga daarvoor naar de button “inschrijven”

Schrijf je in!