Doorzoek de website

Florijn Bedrijvenloop

Op 7 januari 2023 wordt voor de 4e keer de Florijn Bedrijvenloop georganiseerd. Op deze eerste zaterdag van het jaar kun jij samen met je favoriete collega's deelnemen aan de Florijn Winterloop in jullie bedrijventeam! Inschrijven is mogelijk vanaf 1 november.

Schrijf je in!

De 4e Florijn Bedrijvenloop

Op 7 januari 2023 wordt voor de 4e keer wordt de Florijn Bedrijvenloop georganiseerd. De sportieve uitdaging voor jou en je collega’s! Hoe kun je het nieuwe jaar beter starten dan met je collega’s samen te lopen over het mooie bosparcours door landgoed Den Treek? Als bedrijventeam word je ontvangen in de Bedrijvenloop VIP-lounge, waar aparte ruimte beschikbaar is om je om te kleden. Schrijf je vanaf 1 november in voor de Bedrijvenloop. Vanaf die datum stellen we jullie ook in de gelegenheid te trainen als voorbereiding op de wedstrijd. Samen trainen, samen hardlopen en samen naar een fit en gezond 2023!

.

Flyer Bedrijvenloop

Loop dit jaar in Florijn Bedrijvenloop-shirts met logobedrukking van jouw bedrijf. Zo loop je herkenbaar voor jouw bedrijf en team mee. Geef bij inschrijving onder extra opties aan of jouw bedrijf hier gebruik van wil maken. Onze contactpersoon zal de details met je bespreken. Extra opties kunnen na het inschrijven tot uiterlijk 16 december gewijzigd worden.

Geef je met minimaal 3 en maximaal 5 collega’s per team op en doe mee aan de 5 of 10 km. Er kunnen meerdere teams per bedrijf inschrijven en externe relaties zijn ook toegestaan. Elke loper binnen een team loopt dezelfde afstand. De gezamenlijke tijd van de drie snelste lopers bepaalt je plaats in het bedrijvenklassement. Er zijn prijzen voor de drie beste teams op elke afstand. De tijd van elke loper wordt ook opgenomen in het individuele klassement per afstand.

Ook wordt er dit jaar weer een hardloopclinic georganiseerd voor de bedrijven die meedoen. Meer informatie over de clinic vindt je hier.

Het deelnemen aan en trainen voor de Florijn Bedrijvenloop zorgt naast een prima onderlinge sfeer ook nog voor vitale en fitte medewerkers die vol energie zitten. Bekijk alle voordelen van deelname aan de Florijn Bedrijvenloop hier.

Heb je nog vragen, neem dan contact op met onze contactpersoon:
Cassandra van Waveren
06-54638684

Het aanmelden van teams gaat online en is mogelijk vanaf 1 november.

Schrijf je in!