Doorzoek de website

Algemene informatie

Op 6 januari 2024 organiseert Voetbalvereniging Woudenberg de 35e editie van de Florijn Winterloop. Hieronder vind je praktische informatie.

Op 6 januari 2024 organiseert Voetbalvereniging Woudenberg de 35e Florijn Winterloop.

Al ruim 30 jaar organiseert Voetbalvereniging Woudenberg aan het begin van elk nieuw jaar de Florijn Winterloop. Dit evenement is een loopfestijn voor mensen van alle leeftijden, zowel voor wandelaars als hardlopers, en biedt routes door het bos en over de weg. Met andere woorden, de Florijn Winterloop heeft voor ieder wat wils!

Over de Organisatie:
De organisatie van de Florijn Winterloop ligt in handen van Voetbalvereniging Woudenberg. Voor alle informatie en eventuele vragen staan we voor je klaar:

Locatie:
Sinds begin 2006 heeft Voetbalvereniging Woudenberg haar nieuwe clubgebouw op Sportpark “De Grift” betrokken, de vaste locatie van de Florijn Winterloop. Hier vind je uitstekende voorzieningen voor kleedkamers en douches, zorgvuldig gescheiden voor dames en heren.

Het Goede Doel:
Elk jaar zet de Florijn Winterloop zich in voor een nobel doel. Voor de 35e editie van de Florijn Winterloop hebben we het genoegen om Stichting Ambulance Wens te steunen als ons Goede Doel.
Kijk voor meer informatie op onze FAQ pagina.