Doorzoek de website

Florijn Bedrijvenloop

Op 4 januari 2025 wordt voor de 6e keer de Florijn Bedrijvenloop georganiseerd. Op deze eerste zaterdag van het jaar kun jij samen met je collega's deelnemen aan de Florijn Winterloop in jullie bedrijventeam! Inschrijven is mogelijk vanaf 1 november.

Schrijf je in!

De 5e Florijn Bedrijvenloop

Op 6 januari 2024 wordt voor de 5e keer wordt de Florijn Bedrijvenloop georganiseerd. De sportieve uitdaging voor jou en je collega’s! Hoe kun je het nieuwe jaar beter starten dan met je collega’s samen te lopen over het mooie bosparcours door landgoed Den Treek? Als bedrijventeam word je ontvangen in de Bedrijvenloop VIP-lounge, waar aparte ruimte beschikbaar is om je om te kleden. Schrijf je vanaf 1 november in voor de Bedrijvenloop. Vanaf die datum stellen we jullie ook in de gelegenheid te trainen als voorbereiding op de wedstrijd. Samen trainen, samen hardlopen en samen naar een fit en gezond 2024!

.

Bedrijventeam

Met 3 tot 5 collega’s kun je je opgeven in een team en strijd je tegen andere bedrijventeams. Er kunnen meerdere teams per bedrijf inschrijven en externe relaties zijn ook welkom. Elke loper binnen een team loopt dezelfde afstand. Kijk voor de prijzen per team bij tarieven.

Naast een fitte en sportieve start van het jaar voor jouw werknemers steun je met de bedrijvenloop ook de jeugd uit Woudenberg en omgeving. Met jullie deelname zorgen we er samen voor dat alle kinderen in de basisschoolleeftijd gratis deel kunnen nemen aan de Florijn Winterloop. 

Afstanden

NIEUW: schrijf je met je team in voor alle afstanden:

5 KM
10 KM
10 EM
Wandelen (10/20 KM)

Kijk hier voor meer informatie over de afstanden.

Tijdregistratie en klassement

Er is een apart klassement voor de Bedrijvenloop met prijzen voor de drie beste teams op elke afstand. De gezamenlijke tijd van de drie snelste lopers bepaalt je plaats in het bedrijvenklassement. De tijd van elke loper wordt ook opgenomen in het individuele klassement per afstand, waardoor je individueel ook nog kans maakt op prijzen!

VIP-tent

De Florijn Winterloop vindt plaats op Sportpark “De Grift” in Woudenberg. Er is een speciale VIP-tent voor de bedrijvenloop waar je de startnummers kan ophalen, je tas veilig kan opbergen en nog snel een energiedrankje, fruit of lekker een kop koffie kan pakken. De tent is verwarmd en geeft voldoende ruimte voor gezelligheid met je collega’s of het netwerken met de medelopers van andere bedrijven.

Teamfoto

Van elk bedrijventeam wordt een teamfoto gemaakt. Dit wordt gedaan voor de bedrijventent door een fotograaf. Zorg dat je je hele team bij elkaar trommelt om op de foto te gaan! Na de winterloop wordt de teamfoto opgestuurd naar jullie bedrijf. 

Let op: je teamfoto is jullie bewijs van deelname, voor korting op deelname aan de Florijn Bedrijvenloop 2025!

Hardloopclinic

Schrijf je gratis in voor de hardloopclinic speciaal voor bedrijven! Deze wordt georganiseerd onderleiding van RunXperience. Je kunt je ook inschrijven voor een reeks hardloopclinics, kijk voor meer informatie daarover hier. 

De hardloopclinic voor bedrijven gaat alleen door bij genoeg aanmeldingen. 

Tarieven

De tarieven voor deelname aan de Florijn Bedrijvenloop zijn als volgt:

Team 1 €195,-
Team 2 €145,-
Elk volgend team €95,- 

Deelnameprijzen zijn exclusief 9% BTW – Bedrijven ontvangen een factuur

Aanmelden

Meld je aan voor de bedrijvenloop via onderstaande button. Volg de stappen en rond de aanmelding af om als bedrijf ingeschreven te staan. Na inschrijving nemen we contact met je op voor de volgende informatie:

  • Logo bedrijf
  • Deelname hardloopclinic
  • Aanvullende informatie

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over de Florijn Bedrijvenloop? Neem dan contact op met:

Cassandra van Waveren
0654638684
bedrijven@florijnwinterloop.nl

Voor algemene vragen over de Florijn Winterloop kun je contact opnemen met: info@florijnwinterloop.nl

Schrijf je in!