Doorzoek de website

Florijn Winterwandeling

Loop 10 of 20 kilometer door de bossen van Landgoed den Treek en geniet onderweg van een heerlijke kop soep.

Schrijf je in!

Wandel mee door het buitengebied van Woudenberg

In samenwerking met de Sticht Gooise Wandelsport Bond (SGWB) heeft de organisatie van de Florijn Winterloop  twee nieuwe aantrekkelijke wandelparcoursen uitgezet.

Maak kennis met de prachtige omgeving van Landgoed den Treek! Je start deze winterse wandeling vanuit ons gezellige clubhuis. Via de Griftdijk en een stukje verharde weg bereik je het fraaie landgoed. Je loopt over brede bospaden, bomenlanen en smalle slingerpaadjes en maakt kennis met het landgoed dat al meer dan 200 jaar familiebezit is van (de nazaten van) de familie de Beaufort en Asch van Wijk. Loop je 20 kilometer, dan loopt het parcours onder andere door over de Leusderheide en langs het vogelwater. Onderweg is er een rustpunt waar bij de foodtruck van Chef Impy een gratis kom soep wacht. Daarna ga je langs de Grift en bereik je via landgoed Geerestein de finish. Hier is er in het clubhuis voor alle wandelaars warme worst. 

Doordat het parcours gedeeltelijk over bospaden voert zijn de trajecten niet geschikt voor rolstoelgebruikers. Huisdieren zijn niet toegestaan.
Voor jeugd tot en met 12 jaar is deelname gratis. Zij kunnen zich 6 januari 2024 op het voetbalveld inschrijven.

Start en finish van de wandelingen is op het sportpark de Grift van voetbalvereniging Woudenberg. Hier is ook eventueel kleed- en douchegelegenheid. Je kunt parkeren op de parkeerplaats bij het voetbalveld (J.F. Kennedylaan 114) of bij Sporthal “de Camp” (Bosrand 15-17), aangrenzend aan het sportpark. 

Info afstanden 10 en 20 km

InschrijvingVia internet tot en met 4 januari 2024.
Na-inschrijving6 januari 2024 09:00 - 10:30 uur
Inschrijfgeld€ 7,00 (voorischrijving)
€ 8,00 (na-inschrijving / alleen pinnen)

Leden SGWB en KWBN ontvangen €1,00 euro korting

Jeugd tot en met 12 jaar gratis (alleeen na-inschrijving)
Starttijdvan 09:00 - 10.30 uur
Start & finishSportpark "De Grift"
J.F. Kennedylaan 116
Woudenberg

Locatie sluit om 16.00
Verzorging onderwegNa 5 / 15 km soep (tot 14:30 uur)
Verzorging finishWarme worst in de kantine
WandelboekjeNa het wandelen kan voor het wandelboekje een stempel en sticker opgehaald worden bij start- en finishpunt Sportpark "De Grift". Dit is mogelijk tot 16:00 uur.

Inschrijven

De voorinschrijving wordt geopend op 1 november 2023 en sluit op 4 januari 2024 23.59 uur. Na-inschrijven kan op zaterdag 6 januari 2024 op Sportpark de Grift.

Ophalen startbewijs

Deelnemers die zich via internet hebben ingeschreven kunnen op zaterdagochtend 6 januari 2024, vanaf 09:00 uur, het parcoursformulier met alle verdere informatie ophalen op Sportpark “De Grift”. Hier is ook de finish.

Alle parcoursen zijn voorzien van pijlen.