Doorzoek de website

Voorbereiding

Goed voorbereid aan de start staan is belangrijk. Florijn Winterloop biedt in samenwerking met RunXperience en Geeresteingroep verschillende soorten trainingen aan, voor zowel de beginnende als de wat meer ervaren loper.

Een goede voorbereiding is essentieel voor een goed resultaat, maar niet alleen daarom is dit belangrijk. Ook om blessures te voorkomen is het verstandig om getraind van start te gaan. Florijn Winterloop biedt daarom in samenwerking met RunXperience hardlooptrainingen voor hardlopers van verschillende niveaus. Voor de wat meer ervaren loper biedt Geeresteingroep krachttraining aan.

Op 6 januari is er voorafgaand aan de start van de 5km en 10km een gezamenlijke warming-up onder professionele begeleiding.

Hardlooptrainingen met RunXperience

Ga jij samen met Runxperience en “mede-lopers” de sportieve uitdaging aan? Train dan mee op 10 donderdagavonden!

Samen voorbereiden op de 35e editie van de Florijn Winterloop

Samen voorbereiden op de 35e editie van de Florijn Winterloop

Vanaf 26 oktober wordt er iedere donderdagavond van 19.00 tot 20.15 training gegeven onder leiding van enthousiaste en professionele hardlooptrainers van RunXperience (ook sponsor van de Florijn Winterloop). Op zaterdag 6 januari ben je in staat om 5 km of misschien wel 10 km hard te lopen tijdens de Florijn Winterloop. Het maakt niet uit welk niveau je hebt, iedereen is van harte welkom.

Iedere training bestaat uit een warming up, het aanleren van een betere looptechniek, een intervalprogramma en ter afsluiting een cooling down Naast de hardlooptrainingen wordt ook aandacht besteed aan  voeding, ademhaling, trainen op hartslag en blessurepreventie. 

Waar en wanneer zijn de trainingen? 

Van 19.00u tot 20.15u, iedere donderdagavond, bij/op het korfbalveld op Sportpark de Grift in Woudenberg. Het is geen probleem als je een keer niet kunt komen. Je kunt de trainingen volgens het trainingsschema in die week voor jezelf doen.

Kosten:

Deze bedragen € 75,– waarbij is inbegrepen:

• 10 hardlooptrainingen onder professionele begeleiding. 26 oktober, 2, 9, 16, 23, 30 november, 7, 14, 21, december en een afsluitende training op 4 januari

• Deelnamebewijs voor de 5 of 10 km. 

• Parcoursverkenning: 30 december om 10:00 uur Sportpark “de Grift”

• Hardloopschema 

• Kortingsbon t.w.v. € 15,00 voor kleding/schoeisel bij Runnersworld Utrecht.

• Helpdesk voor vragen tijdens de trainingsperiode.

• Begeleiding tijdens de Florijnwinterloop.

• Na afloop 2 maanden gratis meetrainen bij de hardloopgroepen van Runxperience.

 

Schrijf je direct in via RunXperience.

 

Krachttraining met Geeresteingroep

Ben jij een hardloper en wil jij jezelf verbeteren? Ervaar dan hoe kracht, core en stabiliteitstraining jouw looptechniek en prestaties aanzienlijk verbeteren! Ook dit jaar biedt Geeresteingroep een trainingsprogramma aan om je optimaal voor te bereiden op de Florijn Winterloop.

 

Dan is onze 6 weekse trainingsstage echt iets voor jou!  Tijdens 6 zaterdagen ga je aan de slag met kracht, core en stabiliteitstraining. Alle oefeningen zijn er op gericht om jouw looptechniek te verbeteren.

 

Wil je graag deelnemen, of heb je nog vragen?

Mail dan naar fitness@geeresteingroep.nl

 

Wat bieden wij?

6 weken krachttraining op locatie Geerestein Wanneer?

In week 45 t/m 50 Elke zaterdag van 10:00-10:45

Kosten?

€ 32,50 voor 6 trainingen