Doorzoek de website

Florijn Scholenloop

De Florijn Scholenloop - een prestatieloop voor Woudenbergse basisscholieren. In 2018 organiseerden wij in samenwerking met de Gemeente Woudenberg de 1e Florijn Scholenloop. Gezien het grote enthousiasme vindt op 7 januari 2023 de vierde editie plaats.

Schrijf je in!

Algemeen

De Florijn Scholenloop - een prestatieloop voor Woudenbergse basisscholieren. In 2021 organiseren wij de 4e Florijn Scholenloop. Centraal hierbij staat het thema gezonde leefstijl met als voornaamste speerpunten gezonde voeding en voldoende beweging.

Inschrijven voor de Florijn Scholenloop kan via de Jeugdloop op de inschrijfpagina. Voor Woudenbergse basisscholieren is inschrijving gratis, vermeld hierbij je school en klas.

Het uiteindelijk doel is om alle Woudenbergse basisscholieren van groep 5 tot en met 8 gedeeltelijk voorbereid aan de start van de respectievelijk 1 of 3 kilometer te zien verschijnen. Omdat het een prestatieloop betreft en geen wedstrijd (meedoen is belangrijker dan winnen) is niet de tijd belangrijk; we willen alle Woudenbergse basisscholieren de kans geven op zijn/haar tempo deel te nemen aan de 4e Florijn Scholenloop en elkaar aan te sporen om meer te bewegen.

In aanloop naar 7 januari zullen Marc en Bert van Runxperience een centrale clinic geven op het voetbalveld van V.V. Woudenberg. Hiervoor worden alle leerlingen uitgenodigd op Sportpark "de Grift". Ouders en verzorgers zijn ook van harte welkom om de clinic bij te wonen. De clinic is op woensdagochtend 9 november.

Unieke samenwerking tussen gemeente, scholen en Florijn Winterloop

Unieke samenwerking tussen gemeente, scholen en Florijn Winterloop