Doorzoek de website

Hardlooptraining

Samen trainen voor de Florijn Winterloop!

Lijkt het je leuk om samen met andere hardlopers te trainen? Dan zijn de wekelijkse hardlooptrainingen op dinsdagavond iets voor jou!

Samen voorbereiden op de Florijn Winterloop

Samen voorbereiden op de Florijn Winterloop

Iedere dinsdag om 19.15 – 20.30 uur wordt er onder leiding van enthousiaste trainers van Runxperience (ook sponsor van de Florijn Winterloop) training gegeven op het sportcomplex van de Voetbalvereniging Woudenberg. De training bestaat uit een gezamenlijke warming-up, een stukje hardlooptechniek, gevolgd door een intervaltraining waar ieder niveau loper aan kan meedoen.

De training wordt afgesloten met een cooling-down. Daarnaast kan je gebruik maken van een trainingsschema als je naast de groepstraining voor jezelf wilt lopen. Als je een keer geheel vrijblijvend aan een proeftraining wilt meedoen ben je van harte welkom! Je kunt op elk willekeurig moment instromen. Stuur dan een mail naar info@runxperience.nl. Voor meer informatie over Runxperience kan je ook kijken op www.runxperience.nl.

Voor de 34e Florijn Winterloop wordt er weer een hardloopcursus gegeven. Zeer binnenkort vind je op deze pagina meer informatie over de cursus, kom dus gauw terug en hou onze social mediakanalen goed in de gaten.